In dat frituurken lekkere frieten eten bij mijn grootmoeder
Het begon met een piepklein fritkotje op de Kolenmarkt. In 1953 begonnen Eeckhaut Clement en Prudence samen aan een nieuw avontuur. De friet kostte 5 frank in de voorloper van de huidige Frituur Mijlbeek aan de Moorselbaan 152 in Aalst. Verschillende generaties hebben van een bescheiden frituurken een moderne frituur gemaakt. Als klant staat u niet meer in weer en wind, maar comfortabel binnen te wachten op uw bestelling.
Een ruime keuze van snacks, sauzen en bereidingen
Er is een ruime keuze aan snacks, sauzen en bereidingen. Het menu van Frituur Mijlbeek is uitgebreid genoeg. Van kroketten, vele soorten (gevogelte) snacks, satées , loempia’s en hamburgers tot complete bereidingen en salades. Het assortiment omvat ook broodjes en eenvoudige gerechten op een bord.
U kunt nu ook uw frieten online bestellen via de site www.frituur-mijlbeek.be. U dient ze alleen nog af te halen en hoeft dan niet meer in de rij aan te schuiven. Online bestellingen plaatsen kan op ieder moment van de dag en zelfs tot 1 week vooraf. Frituur Mijlbeek aanvaardt verschillende betaalmethoden voor online bestellingen. Bij levering aan huis geldt een minimum bestelbedrag van €10,00. Mogelijke postcodes voor levering: 9300.
Geschiedenis van generaties wordt kleurrijk beschreven
Op de eigen website wordt de geschiedenis van frituur Mijlbeek kleurrijk beschreven. De nieuwe frituur werd heropend op 28 januari 2003, is zeer hygiënisch en voldoet aan de eisen van de toekomst. De zaak is klantvriendelijk ingericht, er kunnen 65 personen worden toegelaten. Er is airco in de zaak, er zijn toiletten, er is goede muziek, er zijn videoclips. Men kan er internetten en er is zelfs een hotspot geïnstalleerd, waar u draadloos kan surfen met het notebook.
De leden van een hecht familiebedrijf staan voor u klaar
Frituur Mijlbeek is een hecht familiebedrijf. Erwin, Magda, Veronique en Diederik, Dimitri, Thijs hebben zich voorgenomen om u nog lange tijd goudgele frietjes aan te bieden. Vandaag is de 4de generatie met ‘Chef’ Diederik en vrouwtje Véronique dagelijks paraat. Ze bereiden zich voor om binnenkort het roer over te nemen.
Dit enthousiaste team van frietbakkers staat voor u klaar aan de Moorselbaan.